Home Page

Gas

De gasinstallatie in huis is belangrijk voor verschillende doeleinden. Denk aan uw centrale verwarming, warmwatervoorziening, luchtverwarming en uw keukenaansluiting. Gezien de belangrijke functies is het tegenwoordig niet meer weg te denken uit de huizen van vandaag.

Lees meer...

Water

In de huidige tijd zijn (warm) wateraansluitingen niet meer weg te denken uit de huishoudens. Water wordt gebruikt voor vaatwassers, wasmachines, om te wassen en te douchen. Om goed functioneren van de waterinstallatie te garanderen is een juiste aanleg belangrijk. Montagebedrijf Erlin helpt u hier graag bij!

Lees meer...

CV

Als u Montagebedrijf Erlin vraagt een ketel bij te plaatsen dan kunt u er zeker van zijn dat wij alles in perfecte staat opleveren, zodat u er zoveel mogelijk comfort en rendement van hebt. Als officieel installateur van Remeha kunnen wij producten van erkende kwaliteit bieden. Naast de installatie verzorgen wij ook voor u het onderhoud. Dat is erg belangrijk voor zowel de werking van de ketel als voor de veiligheid.

Lees meer...

Sanitair

Ook voor een nieuwe badkamer of nieuw toilet kunt u bij ons terecht. We zullen samen met u de mogelijkheden doornemen om tot een eindresultaat te komen dat helemaal aan uw wensen voldoet en binnen het budget past.  Door vele jaren ervaring en een netwerk van vakmensen levert Montagebedrijf Erlin hoge kwaliteit. Bij onze leveranciers vindt u een erg breed aanbod!

Lees meer...

Wij gaan voor kwaliteit

Voor ons is de klus niet af totdat u 100% tevreden bent! Daar staan we voor.

Scherp inkopen

Door goede afspraken met leveranciers kopen wij scherp voor u in.

Breed aanbod

Van stopcontact tot badmeubel! Door goede contacten met verschillende leveranciers kunnen wij alle producten leveren.

Installeren

Wilt u het installatie- en montagewerk geheel uitbesteden, dan doen wij dit graag voor u! Toch een deel zelf doen om kosten te drukken, ook geen probleem.

Vrijblijvende offerte

Wil je een badkamer laten plaatsen? Een verouderde CV vervangen? Installatiewerk laten uitvoeren bij een verbouwing? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende aanbieding.

Neem contact met ons op:

Velden met een * zijn verplicht