Remeha cv-ketels

KIES UIT 3 MODELLEN

De keuze voor een cv-systeem is afhankelijk van veel factoren: naast type, grootte en isolatiewaarde van uw woning, zijn ook de samenstelling van uw gezin en uw gemiddelde dagindeling bepalend. Samen met u bepalen wij gericht wat de beste oplossing is voor uw persoonlijke comfortwensen. Desgewenst kunt u zich op www.remeha.nl met behulp van de ‘Ketelwijzer’ al oriënteren op de mogelijkheden.

TZERRA PLUS

Ideale oplossing voor de kleine ruimte

 • In 2 seconden warm water
 • In 3 uitvoeringen: voor kleinere, gemiddelde en grote woningen
 • No-nonsense ketel voor vrijwel iedere situatie
 • Hoge betrouwbaarheid voor een lage prijs
 • Overal makkelijk te plaatsen
 • Zeer energiezuinig bij verwarming
Bekijk de Tzerra Plus

CALENTA

Voor wie hoge eisen stelt aan comfort

 • In 2 seconden warm water
 • In 3 uitvoeringen: voor gemiddelde, grotere en grote huishoudens
 • Zeer snelle en royale levering van warm tapwater van constante temperatuur
 • Regeltechnisch luxe uitgevoerd, met bijvoorbeeld een buitenvoeleraansluiting
 • Geruisarme werking door modulerende pomp
Bekijk de Calenta

AVANTA

Het kleinst van stuk, maar grootste prestaties

 • Eén van de meest verkochte cv-ketels van Nederland
 • Betrouwbare warmtelevering door beproefde techniek
 • Energiebesparende pomp (Energieklasse A)
Bekijk de Avanta

Over Remeha

Remeha brengt warmte en warmwatercomfort bij u thuis. Een vertrouwd merk met 80 jaar historie en grote ambities voor de toekomst. En met een Nederlandse onderzoeks- en ontwikkelingsafdeling, waar de nieuwste technologieën worden vertaald naar huiselijk comfort en energiebesparing. Remeha staat voor innovatie, kwaliteit en service op het gebied van o.a. cv-ketels, thermostaten en (zonne)boilers.

Nederlandse

kwaliteit

2 jaar garantie

op iedere ketel

10 jaar garantie

op de RVS warmte wisselaar

Remeha eTwist thermostaat

De verwarming instellen en aanpassen wanneer het jou uitkomt! Met de slimme eTwist thermostaat en gratis eTwist app regel jij je verwarming snel en moeiteloos, waar je je ook bevindt!

Geen smartphone of tablet? Geen probleem, want met de slimme draai-/drukknop beschik je ook zonder wifi over de volledige functionaliteit.

De eTwist thermostaat is geschikt voor alle cv-ketels van Remeha. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Remeha iSense thermostaat

Het intuïtieve karakter van de iSense is onmiddellijk aan
het ontwerp af te zien. Met slechts twee drukknoppen
en een draai-/drukknop navigeert u aan de hand
van een overzichtelijk menu moeiteloos door de vele
instellingsmogelijkheden.

Zo simpel als de bediening van de iSense is, zo uitgebreid zijn
de mogelijkheden voor verschillende klokprogramma’s.

Naast de bedrade OpenTherm-versie van de iSense is er ook
de draadloze iSense RF. Via de RF-zender zorgt deze voor draadloze communicatie met de regelaar in de woonkamer. Doordat er geen draden nodig zijn van de cv-ketel naar de thermostaat, kan de iSense RF zonder haken breekwerk op een willekeurige plek in huis opgehangen worden.

REMEHA CV KETEL

TZERRA PLUS

Ideale oplossing voor de kleine ruimte

Met de Tzerra en Tzerra Plus brengt Remeha dé standaard in kwaliteit. Door hoogwaardige, geprefabriceerde en vooraf geteste basiscomponenten, is de Tzerra (Plus) een zorgeloze ketel voor een nog hogere betrouwbaarheid. Gewoon de beste kwaliteit die u kunt krijgen!

De revolutionaire, in Nederland ontwikkelde én geproduceerde Tzerra (Plus) is extreem klein en groots in prestaties. Bewezen Remeha techniek gebundeld in een uniek innovatief concept. Het beste van twee werelden tegen een scherpe prijs.

ALS BESTE GETEST

De Tzerra Plus werd 2 keer als beste getest door de Consumentenbond (maart 2017).


3 UITVOERINGEN

De Tzerra Plus is beschikbaar in 3 varianten: voor kleine (apartementen of tussenwoningen), gemiddelde (hoekwoningen) en grotere huishoudens (vrijstaande woningen).


ENERGIEZUINIG

De Tzerra Plus beschikt over een energiebesparende, modulerende pomp (Energieklasse A).


ETWIST THERMOSTAAT

Overweeg je de ‘Beste getest’ Tzerra Plus aan te schaffen? Wanneer je deze combineert met de slimme eTwist thermostaat tot een Combi Comfort Systeem profiteert u van een aantrekkelijke combiprijs.

Bekijk de Tzerra Plus video

REMEHA CV KETEL

CALENTA

Voor wie hoge eisen stelt aan comfort

De Remeha Calenta is een luxe, maar tegelijkertijd ook energiezuinige HR-combiketel.  Met grote tapcapaciteiten zorgt de Calenta voor snelle en royale levering van warm tapwater van constante temperatuur. Een uitermate doordachte constructie maakt van deze cv-ketel een betrouwbare optie voor vele toepassingen.

De Calenta onderscheidt zich met name door regeltechnisch luxe uitvoering, met bijvoorbeeld buitenvoeleraansluiting voor weersafhankelijke regeling en tri-color LCD-display.

3 UITVOERINGEN

De Calenta is beschikbaar in 3 varianten: voor gemiddelde, grotere tot grote huishoudens.


MAXIMAAL COMFORT

De Remeha Calenta is de cv-ketel voor mensen die hoge eisen stellen aan comfort en kwaliteit. Toch combineert het toestel een minimaal verbruik met een optimaal warmtecomfort. Dankzij een slimme techniek berekent het toestel continu of het zuiniger kan presteren, zonder dat u er iets voor hoeft te doen. De Calenta heeft tevens een laag stand-by energieverbruik door de geoptimaliseerde elektronica.


ETWIST THERMOSTAAT

Overweeg je de Calenta aan te schaffen? Wanneer je deze combineert met de slimme eTwist thermostaat tot een Combi Comfort Systeem profiteert u van een aantrekkelijke combiprijs.

 

HOGE CAPACITEITEN

Door een unieke compacte warmtewisselaar, levert de ketel zeer snel een ruime hoeveelheid warm water. De Remeha Calenta heeft een CW4-classificatie en heeft ruim voldoende capaciteit voor een krachtige douche en vult binnen tien minuten uw bad met warm water. De ketel is bovendien zeer stil.

REMEHA CV KETEL

AVANTA

Groot vermogen, klein van stuk

De Remeha Avanta is een zeer compact HR-combitoestel dat presteert als een grote. De Avanta heeft een groot vermogensbereik en levert,  afhankelijk van de gekozen CW-klasse, een luxueuze hoeveelheid warm water waar en wanneer u maar wilt. Daarnaast is deze kleine Remeha uitermate energiezuinig en ontziet hij het milieu maximaal. Uiteraard voldoet de Avanta aan de meest recente energieverbruikseisen. Een prima keuze voor iedereen die van warmte houdt.

Of u nu veel vermogen nodig heeft of wat minder, de Remeha Avanta past zich moeiteloos aan. Hij doet precies wat u van een modern HR-combitoestel mag verwachten en is daarbij ook nog eens prettig geprijsd, eenvoudig te installeren en uitermate onderhoudsvriendelijk. Bovendien is het toestel geschikt voor propaan. En dat is wel heel veelzijdig voor zo’n kleintje.


KLEIN VAN STUK

Deze lichtgewicht van zo’n 25 kilo heeft een groot vermogensbereik en is door de compacte vormgeving (60 x 40 x 29 cm) te monteren op vrijwel iedere plek; aan het dunste wandje of zelfs in het keukenkastje. 


3 UITVOERINGEN

De Remeha Avanta is verkrijgbaar in drie verschillende CW-klassen. Het type dat het beste bij u past is afhankelijk van het benodigde vermogen voor uw woonsituatie en het gewenste comfort. Iedere klasse ontziet het milieu maximaal.


COMBI COMFORT SYSTEEM

De Avanta CW4 en CW5 zijn ook leverbaar als Combi Comfort Systeem. Dit systeem bestaat uit de perfect op elkaar ingespeelde Avanta en de iSense een slimme modulerende kamerthermostaat. Deze regelaar zorgt uiterst nauwkeurig dat u dag en nacht verzekerd bent van de door u gewenste temperatuur in huis door de uitermate eenvoudig in te stellen en maximaal energiebesparende functies.

Meer informatie? Neem gerust contact op.